Haarhuis | Haarhuis Magazine | Blog: Color Lovers Autumn '16
Na maanden hard werken aan onze nieuwe website, is het dan nu aan Anouk de eer om de eerste echte blog te schrijven. Als colorspecialist in onze salon wil ik jullie een inspiratie boost geven met DE kleurtrends van nu!
kapsalon, kapper, Terneuzen, dames kapper, heren kapper, barbier, knippen, föhnen, kapsel, krullen, styling, haarverzorging, beleven, aandacht, natuurlijke schoonheid, redken, kevin murphy, anastasia, face Stockholm, bruidskapsel, bruidsmake-up,
20648
post-template-default,single,single-post,postid-20648,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Color lovers autumn ’16

 

Yoehoeee Color Lovers,

Na maanden hard werken aan onze nieuwe website, is het dan nu aan mij (Anouk) de eer om de eerste echte blog te schrijven. Als colorspecialist in onze salon wil ik jullie een inspiratie boost geven met DE kleurtrends van nu! Mijn doel is om mijn nieuwe inspiratie door te geven aan jullie, zodat jullie als klant op deze manier nieuwe trends van NU kunnen proeven, waar natuurlijk iedereen iets mee kan. Hebben jullie nog vragen? Dan zijn jullie natuurlijk welkom in onze salon voor meer informatie, inspiratie en more!!Wat ik jullie hier laat zien, kunnen we natuurlijk bij ons in de salon waarmaken, dussss…. SEE YOU SOON!!

Multifaced platinum

Voor alle Blondines onder ons, de trend van nu: MULTIFACED PLATINUM. Na silver platinum haar gaan we gewoon door op koel blond. Multifaced platinum geeft hier net een andere sfeer aan, je ziet bij deze trend veel verschillende kleuren blond naast elkaar. Hierbij denken we aan: natural blond, beige blond, asblond en natuurlijk platinum blond. Door middel van heel veel highlights bij elkaar aan te brengen met deze kleuren krijg je een totaal beeld van koel blond met toch een warme winterse gloed. Het proberen waard dus!

Rose Copper

Dit is DE perfecte kleur tussen zomer en winter in, het staat mooi bij ieder huidtype. Heb je in de zomer een mooie Balayage laten zetten maar wil je er net even iets anders mee, dan is dit zeker een GO! Het is niet het rose copper wat je in het interieur ziet, maar een oudroze gloedje met een beetje een peachtintje erdoor, soms zelfs een vleugje van lavendel om een mooie poederige kleur te krijgen.

Heb je in de zomer een mooie Balayage laten zetten maar wil je er net even iets anders mee, dan is dit zeker een GO!

Electric Auburn

Deze is voor de BRUNETTES  onder ons, een Brunette wil vaak natural blijven, en dat kan ook, maar dan met een special effect! Electric Auburn staat eigenlijk voor een verzameling van bruine tinten door elkaar met een klein beetje een rode ondertoon erin.

Bottle Blonde

Blondines opgelet!! Bottle blonde is ook een van de kleuren die we dit seizoen tegenkomen, een kleur op basis van naturel blond, waar we wel mooi goud in terug zien komen. Wil je even niet voor platinum gaan, dan is dit een goed idee om je kleur toch mooi en classy blond te houden. 

Hier nog een hele leuke en spannende nieuwe techniek die ik jullie graag wil meegeven:

Halo Balayage

Halo balayage, ook wel, geheime highlights genoemd. Voor degene die de balayage trend nog niet kenden, het is een highlight techniek waarin schetsende/uit de losse pols kleuren worden aangebracht (very natural) Dit is een leuke trend waarin balayage in het “geheim” wordt aangebracht. De highlights worden hier niet in de bovenste lagen van het haar aangebracht, maar juist op de onderste lagen. Dit zorgt ervoor dat de geheime highlights tevoorschijn komen wanneer het haar in beweging komt of het haar vast gedragen wordt. Verrassing! Wil je niet té veel kleur in je haar maar toch net even wat anders, TRY THIS OUT!

Liefs,

Anouk!

Share Post