Haarhuis | Even uw aandacht!
Een behandeling bij Haarhuis haar + make-up is een complete beleving wat in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Jouw thuis voor natuurlijke perfectie, stijl en de beste producten.
kapsalon, kapper, Terneuzen, dames kapper, heren kapper, barbier, knippen, föhnen, kapsel, krullen, styling, haarverzorging, beleven, aandacht, natuurlijke schoonheid, redken, kevin murphy, anastasia, face Stockholm, bruidskapsel, bruidsmake-up,
20840
post-template-default,single,single-post,postid-20840,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
mrt 08 2017

Even uw aandacht!

Even uw aandacht!

 

Op zondag 11 juni rijdt onze kanjer Marleen mee in de Delta Ride for the Roses! Zij zal maar liefst 80 km afleggen voor het goede doel! We zullen Marleen volgen in haar voorbereidingen naar dit mooie initiatief. Het gaat om een onderwerp waar helaas iedereen (in)direct mee te maken heeft. Wij supporteren haar in dit sportief en mooi gebaar. Jij ook?

Doneren

Omdat wij het super stoer vinden dat Marleen dit doet en omdat het voor een heel goed doel is gaan wij ons steentje bijdragen. Om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF-kankerbestrijding is het mogelijk Marleen te sponsoren via Haarhuis Haar+Make-up. In de Salon kan jij je bijdrage doneren.

Over Delta Ride for the Roses

Inspiratie voor dit landelijk evenement vond de organisatie in het initiatief van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong.  Sinds 1998 wordt ook in Nederland elk jaar de Ride for the Roses georganiseerd. In 2008 vond het wielerevenement voor het eerst plaats op Zeeuwse bodem. Dat bleek zo succesvol dat er In 2009 voor de eerste maal een regionale Zeeuwse editie werd georganiseerd. Deze tocht diende als pilot voor toekomstige regionale Rides die tegelijkertijd jaarlijks in meerdere provincies gereden zal gaan worden. Inmiddels zijn er heel veel side-events waaraan kan worden deelgenomen, maar de DELTA Ride for the Roses is het meest succesvolle side-event.

Voor het goede doel

De opbrengst van dit evenement gaat naar KWF Kankerbestrijding, die hiermee onderzoek en voorlichting financiert als wapens in de strijd voor:

  • Minder kanker
  • Meer kans op genezing
  • Betere kwaliteit van leven voor mensen met kanker en hun naasten.
Share Post