Haarhuis | Happy new hair 2017
Een behandeling bij Haarhuis haar + make-up is een complete beleving wat in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Jouw thuis voor natuurlijke perfectie, stijl en de beste producten.
kapsalon, kapper, Terneuzen, dames kapper, heren kapper, barbier, knippen, föhnen, kapsel, krullen, styling, haarverzorging, beleven, aandacht, natuurlijke schoonheid, redken, kevin murphy, anastasia, face Stockholm, bruidskapsel, bruidsmake-up,
20764
post-template-default,single,single-post,postid-20764,single-format-standard,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Happy new hair 2017

Happy New Hair: Dit zijn dé trends van 2017,

Iedereen bijgekomen van de feestdagen en het maken van goede voornemens?  Heb je zin in een frisse start? Daar hoort natuurlijk een nieuwe look bij. ‘Hello new you!’ Er is voor ieder wat wils dit jaar, dus laat ik jullie inspireren: de hotste haar en make-up trends van 2017!

The blunt cutlob

Bij deze look gaat de schaar erin maar wordt het op een rechte botte wijze geknipt. De lengtes kunnen verschillen je kan kiezen voor een bob, lob (long bob), of tot over je schouders.

  ponyThe pony

Niet iedereen is er fan van maar de pony is terug van weggeweest! Hoe je het ook draag, recht, bot of rommelig alles mag. Voor de dames die graag een andere look willen maar hun lengte willen behouden is de pony zeker iets om te proberen. Wil je weten of dit iets voor jou is: wij adviseren je graag. You can trust our taste 😉 

Rommelige krulmessy-curls

Voor de dames met beweging in het haar is dit een ideale trend, die hoeven er weinig moeite voor te doen.  Als je zelf beweging wilt creëren kan je eerst een verstevigende product aanbrengen in het haar zoals de KEVIN.MURPHY hair resort. Dit zorgt ervoor dat je golven verstevigd zijn. Door je haar invlechten of op een frizzy dot doen en er een nachtje mee slapen creëer je beweging in het haar. Een andere manier is met de krultang, let dan wel op dat je het haar beschermt tegen hitte. De pillow proof blow dry producten van REDKEN zijn uitstekende beschermers.  

gothic-lipsGothic lips

Spring 2017 gaan we diepe rode/paarse kleuren lippen zien, het is heel gedurfd maar wel iets helemaal anders!

the-eyeliner

Just wing it

Wat vorig jaar begon met een trend is nu een make-up musthave, The eyeliner! Bij een borrel met vrienden of stapavond is deze look zeker toegestaan, lets try it out girls!!

 

The Anastasia Brow anastasia-brows

Ook dit jaar mag de wenkbrauw weer vol en aanwezig zijn. Als je nu geen goede shape hebt of weinig haartjes kan je dat oplossen met een wenkbrauw poeder of een potlood. Anastasia is dé wenkbrauwspecialiste uit Amerika. Haar producten staan garant voor perfect gestylde wenkbrauwen. Jouw wenkbrauwen in de juiste vorm en de juiste kleur, zorgen voor een persoonlijke en verzorgde blik.

Heb je moeite met het creëren van de juiste vorm, het kiezen van de juiste kleur en hoe je dat het beste kan opbrengen? In de salon kunnen wij het je laten zien met een vrijblijvend advies.

Zien we jou dit jaar met een van deze trends? Ik help je graag ontdekken wat het beste bij je past.

kisslips  Santana

Share Post