Haarhuis | Nieuwe technieken van hair guru Ludovic Beckers.
Santana en Marleen zijn helemaal up to date met de nieuwste technieken door internationale hair guru Ludovic Beckers. Ontdek de eigentijdse looks bij Haarhuis Haar+Make-up
knip technieken, pastel haarkleuring, Redken, Ludovic Beckers, Haarhuis,
20887
post-template-default,single,single-post,postid-20887,single-format-gallery,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
jun 12 2017

Nieuwe technieken van hair guru Ludovic Beckers.

Nieuwe technieken

van hair guru Ludovic Beckers.

Om onze gasten steeds weer een eigentijdse uitstraling te kunnen geven volgen we de ontwikkelingen van ons vak op de voet. Onlangs zijn Santana en ik weer bij Redken HQ geweest in Hoofddorp. Onder leiding van internationale hairdresser Ludovic Beckers en zijn hele team volgden wij een intensieve kniptraining.

De Vlaamse Ludovic is een filosofisch maar perfectionistische vakman. Hij nam ons mee in zijn wereld over haar. Bij elke creatie wat hij maakt moet je een “wow” effect bereiken zegt hij. En daar kunnen wij ons maar al te goed in vinden!

Pastels

De haarkleuren van nu werden uitvoerig besproken. De trend: veel pasteltinten die door een goede techniek mooi in elkaar overlopen.

Lines & shapes

Wat ons in de coupes opvalt zijn vooral de strakke lijnen die steeds meer terugkomen. Maar het mooie was ook dat die strakke lijnen mooi gecombineerd kunnen worden met zachte lijnen en vormen.

Work-it

We gingen natuurlijk zelf ook aan de slag! We werkten op mooie “oefenhoofden”. We hadden de stijl goed te pakken en gingen er al snel helemaal in op! Doordat Ludovic met zijn team was hadden we voldoende ruimte om vragen te stellen en kregen we goede feedback.

Invisible layers

De ‘invisible layers’ was een hele nieuwe techniek voor ons! Dit is een techniek om meer body en volume te creëren in lang haar, zónder lagen. Heel effectief maar ‘onzichtbaar’ door minuscule handelingen.

Practice what we preach

Het was een inspirerende dag wat ons echt nieuwe inzichten gaf in ons werk. Met frisse energie passen we de technieken al direct toe in de salon!

Heb je kort haar en wil je je look opfrissen met strakke lijnen, zin in dé color trend van nu: pasteltinten, of wil je meer volume in jouw lange haren? Dan moet je zeker een afspraak maken bij Santana of mij! Wij adviseren je graag over deze nieuwe technieken en wat past bij jouw wensen!

Liefs, Marleen

Share Post