Haarhuis | Summer alert: Summerproof met Redken PH-BONDER
Een behandeling bij Haarhuis haar + make-up is een complete beleving wat in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Jouw thuis voor natuurlijke perfectie, stijl en de beste producten.
kapsalon, kapper, Terneuzen, dames kapper, heren kapper, barbier, knippen, föhnen, kapsel, krullen, styling, haarverzorging, beleven, aandacht, natuurlijke schoonheid, redken, kevin murphy, anastasia, face Stockholm, bruidskapsel, bruidsmake-up,
20835
post-template-default,single,single-post,postid-20835,single-format-video,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
jun 26 2017

Summer alert: Summerproof met Redken PH-BONDER

Summerproof met Redken PH-BONDER

Deze zomer in onze salon: PH-BONDER salon treatment EN take home treatment! Dé musthave voor summer proof haar.

Voorkomen is beter dan genezen

De zomer is al in volle gang! Vakantie komt eraan en hopelijk geniet je van de heerlijke zon en een verfrissende duik. Net als je huid verdient het haar een goede bescherming en verzorging tijdens de zomer maanden. Ook hier geldt: voorkomen is beter dan genezen. Verzorg daarom je haar ook tijdens de zomer met een intense treatment en onderhoud het met bijvoorbeeld de REDKEN color extend producten.  

Salon Treatment

PH-Bonder gaat haarbreuk tijdens en na het kleuren tegen, door het haar van binnenuit te versterken. Dit product is ook een krachtige verzorging wanneer het haar vaak blootgesteld is aan de zon. Daarnaast verzacht PH-Bonder het haar na een kleurbehandeling. De salon treatment biedt dus een optimale bescherming van het haar. Dit product herstelt de vezels om sterk, glanzend en zacht haar te krijgen. Beschadigd haar door kleuring is nu zéker verleden tijd door deze treatment toe te voegen aan je behandeling. De PH Bonder kan ook als alone treatment worden toegepast wanneer je haar een extra boost nodig heeft, bijvoorbeeld in de zomer.

 

At home: DIY

Zet de verzorging thuis voort met Redken PH-Bonder At home Treatment. Dit thuis product balanceert de haarvezel voor sterker haar. De Post-Service Protector zorgt ervoor dat je je verzorging thuis voort kunt zetten voor het behouden van het herstel, de glans en de sterkte van het haar. Dus heel handig om in te pakken voor jouw vakantie!

 

How to: voor thuis 

Stap 1. Maak het haar nat voordat je pH-Bonder Post-Service Perfector gebruikt.

Stap 2. Masseer het product in het haar van aanzet tot punten.

Stap 3. Laat het product maximaal 10 minuten op kamertemperatuur intrekken.

Stap 4. Spoel het product grondig uit.

Stap 5. Was het haar met jouw Redken shampoo en condtioner.

 

Gebruik pH-Bonder Post-Service Perfector één keer per week in combinatie met jouw dagelijkse Redken haarverzorging.

 

Share Post