Haarhuis | Treat yourself
Een behandeling bij Haarhuis haar + make-up is een complete beleving wat in het teken staat van verzorging, ontspanning en aandacht. Jouw thuis voor natuurlijke perfectie, stijl en de beste producten.
kapsalon, kapper, Terneuzen, dames kapper, heren kapper, barbier, knippen, föhnen, kapsel, krullen, styling, haarverzorging, beleven, aandacht, natuurlijke schoonheid, redken, kevin murphy, anastasia, face Stockholm, bruidskapsel, bruidsmake-up,
20686
post-template-default,single,single-post,postid-20686,single-format-gallery,edgt-core-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,hudson-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
nov 18 2016

Treat yourself

Ja, zo snel gaat het! Bij Haarhuis kan je terecht voor een perfect cadeau tijdens de feestdagen. 

 

Aan het einde van het jaar hebben we onze vertrouwde treatment actie van REDKEN. Wanneer je in de salon een shampoo + conditioner koopt ontvang je een verzorgende treatment cadeau! Want ook je haar verdient aan het einde van het jaar een extraatje.

Wat dacht je van the Diamond oil. Een Rijk verzorgend masker met penetrerende oliën die kracht en glans aan het haar geven. Een heerlijke treatment voor dof en beschadigd haar.

Of de Color extend magnetics voor gekleurd haar. Dit dual lichtgewicht lotion en vloeibare spray biedt 10 voordelen voor gekleurd haar: kracht, bescherming, hydratatie, ontwarring, zachtheid, voeding, levendigheid, handelbaarheid, frizz controle en glans. Een echte boost voor tijdens de wintermaanden.

De actie geldt op álle treatments bij aankoop van een REDKEN-shampoo en conditioner. Tot en met 31 december kun je je favoriete treatment cadeau krijgen.

 

Share Post